CARNetova korisnička konferencija 2015

Cijeli program »

OneDrive - pohrana i dijeljenje podataka u Oblaku

Radionica bi pokazala korisnicima kako funkcionira OneDrive Cloud servis, koja je razlika izmedju OneDrive i OneDrive for Business. Uz prethodno, pokazalo bi se kako podatke koristiti lokalno, a kako online. Što je i kako podrzano upravljanje verzijama i tipovima dokumenata. Kome odobriti pristup i kako do dokumenata i foldera. Da li je potrebno imati instaliran Office paket na računalo da bi se moglo raditi unutar dokumenata? Kako iskoristiti Office Online u suradnji sa OneDrive servisom, ako vam je potrebno mijenjati dokumente.

Autor(i):

Tomislav Lulić    
Hapovel
Hrvatska

Rođen u Zagrebu, gdje se školuje i radi.
Uz dugogodišnji rad u informatičkim službama, vođenja IT odjela u stranim i domaćim tvrtkama, bespoštednih borbi sa opremom, korisnicima i budžetima, prije nekoliko godina otkrio je računarstvo u oblaku, odnosno, popularni Cloud.
Microsoft Office 365, Azure i srodna rješenja su predmet proučavanja i korištenja u praksi. Uspješno je primijenio Cloud rješenja u poboljšanju poslovanja, kao i olakšavanju rada korisnicima uz edukaciju. Uz spomenuto, dugi niz godina bavi se metodama upravljanja IT resursima i licenciranjem softverskih proizvoda u praksi. Aktivni član Microsoft IT PRO zajednice. Predavač na IT konferencijama i druženjima (Windays, Kulendayz, MS Network, Advanced Technology Days, itd.), MSCommunity grupama.

Oliver Zofić    
Microsoft

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2013 Zakon Group LLC