CARNetova korisnička konferencija 2015

Cijeli program »

Office 365 osnove korištenja - skupina alata kroz portal skole.hr

Dostupnošću Microsoft Office 365 servisa putem portala offic365.skole.hr otvara velike mogućnosti suradnje i rada. Razlog je tome što se u sklopu Office 365 nalazi nekoliko servisa koji su u prošlosti bili teško dostupni krajnjim korisnicima. Zahtijevali su kompleksne informatičke sustave i bili su relativno skupi. Danas uz pomoć Office 365 moguće ih je koristiti. Tu su prije svega Exchange, SharePoint, Skype for Business, OneDrive for Business, Yammer. Ukratko, grupa alata za kvalitetnu kolaboraciju. Uz Office 365 otvaraju se nove mogućnosti u učenju i pomoći pri učenju, na jedan moderan i prihvatljiv način.

Autor(i):

Tomislav Lulić    
Hapovel
Hrvatska

Rođen u Zagrebu, gdje se školuje i radi.
Uz dugogodišnji rad u informatičkim službama, vođenja IT odjela u stranim i domaćim tvrtkama, bespoštednih borbi sa opremom, korisnicima i budžetima, prije nekoliko godina otkrio je računarstvo u oblaku, odnosno, popularni Cloud.
Microsoft Office 365, Azure i srodna rješenja su predmet proučavanja i korištenja u praksi. Uspješno je primijenio Cloud rješenja u poboljšanju poslovanja, kao i olakšavanju rada korisnicima uz edukaciju. Uz spomenuto, dugi niz godina bavi se metodama upravljanja IT resursima i licenciranjem softverskih proizvoda u praksi. Aktivni član Microsoft IT PRO zajednice. Predavač na IT konferencijama i druženjima (Windays, Kulendayz, MS Network, Advanced Technology Days, itd.), MSCommunity grupama.

Željka Baniček    
Microsoft

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2013 Zakon Group LLC