CARNetova korisnička konferencija 2015

Cijeli program »

Primjena ICT-a u učenju književnosti

prezentacija
View File
pdf
2.3MB

Cilj ove radionice je predstaviti inovativnu AMORES metodologiju koja pomaže učenicima u razumijevanju i interpretaciji pročitanih književnih djela kroz kreiranje e-artefakata inspiriranih nacionalnom književnošću i njihovim dijeljenjem s učenicima iz drugih europskih zemalja.

Tijekom radionice polaznici će imati priliku razmjenjivati iskustva o poučavanju, diskutirati o rezultatima primjene AMORES metodologije i predlagati alternativne metodologije. Radionica je namijenjena svim sudionicima konferencije, a posebno onima koji žele učiniti sate domaće ili strane književnosti zanimljivijima i tako potaknuti svoje učenike na učenje književnosti i razvoj digitalnih kompetencija.

Radionica će se izvoditi na engleskom jeziku.

Projekt AMORES je u okviru Programa za cjeloživotno učenje sufinancirala Europska Unija.

Autor(i):

dr. sc. Geoff Walton    
Northumbria University
Ujedinjeno Kraljevstvo

Geoff Walton je viši istraživač i predavač s međunarodnim istraživačkim iskustvom na području informacijskih znanosti, digitalne i medijske pismenosti, pedagogije, e-učenja i društvenih medija. Autor je brojnih knjiga, recenzija i radova vezanih za ove teme koje je prezentirao na različitim međunarodnim konferencijama.

dr. sc. Mark Childs    
Coventry University
Ujedinjeno Kraljevstvo

Mark Childs bavi se poučavanjem uz pomoć tehnologije od 1997. te je od tada sudjelovao u 34 projekta vezana za ovo područje, prezentirao svoje radove na više od 40 konferencija te objavio veliki broj članaka i poglavlja u knjigama. Obranio je doktorsku disertaciju na temu iskustva prisutnosti studenata u virtualnim svjetovima.

 

Powered by OpenConf®
Copyright ©2002-2013 Zakon Group LLC